Ännu mer om Balders Jubileumsfest

Ylva och Linnea

 

Ylva och LinneaFör musiken på lördag den 5 september står Linnea Aaall Campell och Ylva Fahlström Myrman!

Ni som ännu inte anmält er till festen genom att sätta in 200 kr på plusgiro 870372-0, Balders förlag senast den 1 september.

Välkomna!

Linnea Aall CampbellLinnea Aall Campbell – fiolist och skapare av kontemporär folkmusik, medlem i indie/folk-gruppen Beata Bermuda och trion Lajka och har medverkat i ett flertal scenkonstprojekt, bl.a den anti-fascistiska föreställningen ”Den sista konserten” 2014.

 

 

 

 

Ylva Fahlström MyrmanYlva Fahlström Myrman är sångerska och låtskrivare från Stockholm, utbildad på både kungl. Musikhögskolan i Sthlm och på högskolan för scen och musik i Göteborg där Ylva numera har sin bas. Ylva spelar och sjunger både folk- och världsmusik, jazz och soul och komponerar även inom dessa genrer. Ylva är även med och driver en genreöverskridande musikklubb på Kulturhuset Oceanen i Göteborg.

Website | + posts