Levande landskap – nu också som utställning

Omslag Levande landskap

Mats Ahlberg Levande landskap

Ifjol sommar lät vi göra ett trettiotal förstoringar av fotografier ur Mats Ahlbergs nyutkomna bok Levande landskap – en resa till framtidens jordbruk.

Bilderna och citat ur boken blev till en utställning som först visades i Strömbacka i Hälsingland. I oktober samma år visades den på Rosendals trädgård i Stockholm.

Just nu visas utställningen på Ljungskile folkhögskola. Därefter åker den vidare till Höganäs där den visas i samband med Litteraturfestivalen där 17–18 september. En av dagarna medverkar Mats Ahlberg och blir intervjuad om boken av Karsten Thurfjell.

En vecka senare ska utställningen vara på plats på Uddby gård i Tyresö, där den visas några veckor framåt.

Dessutom: lördag den 11 september är det skördefest hos Karin och Anders Ericson på deras gård i Kälen i Krokom. Gården är en av de åtta gårdar som finns med i boken. I Kälen visas utställningen utomhus, på väggarna. För detta ändamål har vi tagit fram en serie bilder som är väderbeständiga.

Är du intresserad av att visa någon av utställningarna? Hör i så fall av dig till Mats Ahlberg, tel. 0707-277132 eller mejla till mats@baldersforlag.se