Ny bok – Levande landskap av Mats Ahlberg

Omslag Levande landskap

Mats Ahlberg Levande landskapI den personliga reportageboken Levande landskap får vi möta bönder runt om i Sverige som bedriver ekologisk odling och försöker hitta ett sätt att leva med jord och djur som är både långsiktigt hållbart och etiskt försvarbart.

Boken är rikt illustrerad med svartvita fotografier av författaren. Mats Ahlberg guidar oss genom jordbrukets villkor och vardag, samtalar med bönderna och reflekterar över var vi har hamnat när det gäller matproduktion och människans plats i landskapen.

Levande landskap är en bok som bjuder in läsaren till större förståelse för såväl jordbruk som de ekologiska sammanhang vi alla är en del av.

Läs mer om boken och beställ den här

Se pressmeddelandet och ladda ned pressmaterial här

+ posts